Professioneel groeien met Aures
Kijk eens om je heen. In wat voor ruimte ben je nu?

Een riant eigen kantoor dat meer op een balzaal lijkt? 
Of lijkt het meer op een kippenhok met medewerkers op elkaar gepropt, terwijl er door elkaar getelefoneerd, vergaderd en overlegd wordt?
Of ben je een gelukzak die vandaag vanuit de rust van een thuiskantoor kan werken?

Onderzoek toont aan dat jouw concentratie sterk beïnvloed wordt door de inrichting van je werkplek.

Natuurlijk heb je als medewerker niet alles in de hand, maar er zijn toch een aantal ingrepen mogelijk waardoor je het voor jezelf gemakkelijker maakt om je te concentreren.

Enkele voorbeelden:
  • zorg voor een opgeruimd bureau, waar enkel op ligt wat je nodig hebt. De ene persoon moet daar al meer moeite voor doen dan de andere. Precies als je zelf wat 'chaotischer' bent van nature, loont het om hier aandacht voor te hebben.
  • haal oude posters, gedateerde kunstwerken, voorbijgestreefde decoratie weg uit je kantoor en je werkomgeving. Vervang als je dat wil door mooie rustgevende afbeeldingen, bijvoorbeeld natuurzichten.
  • hou kasten zoveel mogelijk gesloten. Door ze open te laten maak je een kantoor direct veel 'drukker' voor je hersenen. Gesloten kasten, zelfs al zitten ze propvol, helpen je om rustig te werken.


Door aandacht te besteden aan de inrichting van jouw werkplek, verbeter je jouw eigen professioneel geluk. Stress gaat omlaag, productiviteit omhoog.

Ben je ondanks een fijne werkplek toch aan een nieuwe uitdaging toe?
Of voel je je niet gelukkig in je job en heb je nood aan coaching op dat vlak?

Aures helpt je graag! 
We hebben steeds verschillende interessante vacatures voor uiteenlopende profielen.
Je kunt ook bij ons terecht voor loopbaancoaching - ook als je niet direct op zoek bent naar een andere job! Wil je loopbaancheques gebruiken? We informeren je graag hoe je die aanvraagt.

Klaar voor een nieuwe lente in je loopbaan?

Kom dan vandaag nog in de actie en neem je toekomst in eigen handen.

Op jouw professioneel geluk!
Peter


selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book