Selectie & Rekrutering

Bij de start van een nieuwe zoektocht vertrekken we steeds vanuit onze eigen database. Aan de hand van concrete selectiecriteria kom je als kandidaat op onze interne searchlijst. We bellen of mailen je indien we vermoeden dat deze vacature op het juiste moment van je carriere komt.

Aures selectie en rekrutering

In een tweede fase van een nieuwe zoektocht gaan we ook adverteren via onze eigen website en via jobboards en kan je als kandidaat daarop reageren.

Een volgende stap is een gesprek bij ons op kantoor. In een persoonlijk gesprek informeren wij je in detail over de vacature: de functie, de organisatie en haar cultuur. Hierdoor kan je je een goed beeld vormen van de vacature. In het gesprek zullen wij jouw ervaring, competenties en ambities met je doornemen en samen onderzoeken of de bewuste functie ook echt bij je past. Standaard zal ook gevraagd worden om een psycho-technische vragenlijst in te vullen die ons een indicatie geeft in welke professionele omgeving je het best zal functioneren. Deze vragenlijst wordt je vooraf online toegestuurd. Tijdens ons gesprek worden deze resultaten met je besproken.

Na het interview worden een beperkt aantal geschikte kandidaten voorgesteld aan onze opdrachtgever. Bij onze opdrachtgever vinden dan 1 of meerdere gespreksronden plaats. Eventueel wordt de procedure afgesloten met een assessment.

Je gegevens worden altijd uitsluitend in overleg met jou en na jouw uitdrukkelijke toestemming aan onze opdrachtgever voorgelegd.

Wij helpen je nadenken over jouw toekomstige carrièrestap, helpen je deze te vinden en blijven je verder begeleiden, ook na de plaatsing.

Wij nodigen je graag uit voor een spontane sollicitatie bij Aures. Als jouw profiel aansluit bij ons werkterrein, dan nemen wij je graag op in onze database en krijg je bericht als wij een passende vacature voor jou vinden. Je kan uiteraard ook reageren op een specifieke vacature

Contacteer
ons

 

 

 

 

 

Kantoor Waregem

Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem • info@auresjobs.be

056 61 48 38

In de Residentie Deauville, gelegen in de Churchilllaan 76 D bus 2 in Waregem. 

Bereikbaarheid per wagen.
Onze burelen zijn gelegen vlakbij de afrit 5 van de autosnelweg E17 waardoor we een vlotte bereikbaarheid zonder files bieden.

Daarnaast is er steeds voldoende parkeerruimte op onze eigen parking. Die bevindt zich achteraan het gebouw. Wij adviseren je om de parking tot op het einde door te rijden, want ons kantoor bevindt zich in het laatste van de 4 gebouwen.

Indien je met het openbaar vervoer komt neem je vanaf het station in Waregem best bus 75 richting Deinze. Deze bus stopt aan de halte Churchilllaan. Vanaf daar wandel je nog 5 minuten tot het eind van de Churchilllaan,waar je op de rechterzijde onze kantoren zult aantreffen.

Kantoor Middelkerke

Warande 23
8430 Middelkerke • info@auresjobs.be

056 61 48 38

In de Residentie Juan Les Pins, gelegen in de Warande 23 in Middelkerke. 

Bereikbaarheid per wagen:
Ons kantoor is vlot bereikbaar en meestal is er voldoende parkeergelegenheid in de straat. Anders rij je de straat door en parkeer je gratis op parking Ijzerlaan op 250m van ons kantoor.

Indien je met het openbaar vervoer komt stap je best af aan tramhalte Verhaeghelaan in Middelkerke en wandel je 8 minuutjes tot aan het kantoor.

Kantoor Geluwe 

Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe • info@auresjobs.be

056 61 48 38

Bereikbaarheid per wagen:
Neem afrit nummer 2a op de A19 en blijf de N58 volgen gedurende 2,1 km. -  Op de rotonde, rechts afslaan Menenstraat en volg gedurende 400m terwijl je Geluwe binnenrijdt. - Rechts afslaan Lourdesstraat en volg gedurende 700m. -   Links afslaan in Remi Ghesquierestraat. - Ons kantoor bevindt zich in de 2e zijstraat links, 2e huis aan de linkerkant.

Gelieve je CV niet te mailen of zeker niet via de contactpagina hieronder te versturen.

Jouw CV komt enkel bij ons terecht via 1 van de 3 opties die voorzien zijn om te solliciteren.

Dank voor begrip !