Professioneel groeien met Aures

Volg een opleiding bij Aures

Wil je jezelf beter leren kennen door een opleiding? Wil je zelf coach worden? Of ben je zelf coach en wil je je kennis uitdiepen? Dan is het tijd voor een opleiding in het opleidingscentrum van Aures. In ons uitgebreid aanbod aan opleidingen rond coaching, communicatie en persoonlijke zelfontwikkeling vind je vast een opleiding die bij je past.

Opleiding: niets dan voordelen

Of je nu een cursus vergaderen volgt, een cursus coaching of een communicatie-opleiding: een opleiding volgen geeft je niets dan voordelen. Een opleiding extra op je cv toont je (toekomstige) werkgever dat je ambitieus bent. Zo’n extra specialisatie biedt trouwens een meerwaarde in je job. En wie zich verdiept in zijn vak heeft vaak recht op een hoger salaris. Een opleiding biedt verder mogelijkheden voor wie niet langer gelukkig is in zijn job. Het maakt namelijk een carrièreswitch mogelijk. En dat is meteen ook goed voor je werkgeluk!

Een opleiding biedt mogelijkheden voor wie niet langer gelukkig is in zijn job.

Een opleiding voor iedereen bij Aures

Op zoek naar een opleiding? Dan kunnen zowel particulieren als bedrijven bij Aures terecht. Van een training vergaderen tot een opleiding tot loopbaancoach: we hebben voor ieder wat wils. Een greep uit ons aanbod:

  • Opleiding tot effectieve coach
  • Workshop ‘Mentaal fit’
  • Workshop ‘Zalig mentaal relaxen’
  • Workshop ‘Vitaliteit’
  • Efficiënt Vergaderen
  • Verbindend Communiceren met Insights Discovery
  • NLP/NLP Practitioner opleiding
Volg een opleiding met je bedrijf.

Volg een opleiding met je bedrijf

Merk je als leidinggevende dat de vergadertechnieken van je teamleden niet optimaal zijn? Of wil je een cursus communicatie aanbieden aan je werknemers? Dan kan je bij Aures terecht voor bedrijfsopleidingen. Onze erkende opleidingen zijn zelfs extra voordelig voor bedrijven, want via de kmo-portefeuille kunnen zelfstandigen en kmo’s genieten van 40% korting op het inschrijvingsgeld van de opleiding. Nog een reden om een cursus te volgen bij Aures!

Schrijf je nu in voor een opleiding

Wil je je meteen inschrijven voor een opleiding tot coach of een andere cursus? Of vind je een opleiding kiezen moeilijk en heb je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Aures. Onze ervaren coaches helpen je met plezier verder!

opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen
opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen
opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

opleiding opleidingen Op zoek naar een opleiding opleiding volgen erkende opleidingen

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book