Professioneel groeien met Aures

Aures: jouw partner voor wervingsadvies

Het is een waarheid als een koe: niet alle kandidaten die reageren op een openstaande vacature zijn geschikt voor de functie. Nochtans beweren ze allemaal de perfecte kandidaat te zijn. Wil je voorkomen dat je de foute kandidaat aanwerft en dus geld en tijd verliest? Dan kan het interessant zijn om een selectiebureau als Aures wervingsadvies te laten formuleren.

Wanneer kies je voor wervingsadvies?

Werknemers zoeken is op zich eenvoudig, maar de juiste kandidaat rekruteren, is een ander paar mouwen. Je zoekt namelijk niet alleen de juiste kandidaat voor de functie, maar je zoekt ook iemand die perfect past binnen je bedrijfscultuur. Selectiebureau Aures is gespecialiseerd in assessment. Door een doorgedreven assessment van jouw bedrijf, de markt en de sollicitanten, kunnen we uiteindelijk een wervingsadvies formuleren dat jou helpt de juiste kandidaat aan te nemen en te behouden.

Wanneer kies je voor wervingsadvies?

Wervingsadvies van Aures

Het wervingsadvies van Aures begint met het assessment van de verschillende kandidaten. Is er een match tussen kandidaat, bedrijf en functie? Dan laten we die kandidaten in hun vertrouwde omgeving een aantal testen invullen. Daarna worden ze bij Aures op kantoor uitgenodigd voor extra testen en een diepte-interview. Om gepast wervingsadvies te kunnen formuleren, voorzien we, indien de functie dit vereist, een bijkomend rollenspel of een presentatieoefening. Wanneer alle testen afgerond zijn, bezorgen we jou ons wervingsadvies binnen 3 werkdagen na het assessment.

We formuleren ons wervingsadvies in een bruikbaar en vlot leesbaar rapport.

De formulering van ons wervingsadvies

Bij Aures krijg je niet zomaar de resultaten van de testen. We formuleren ons wervingsadvies in een bruikbaar en vlot leesbaar rapport. Naast de resultaten geven we een aantal praktische tips mee die de leidinggevende kan gebruiken om de start van de nieuwe collega in de organisatie vlot te laten verlopen. Zo garanderen we werkgeluk, niet alleen voor de werknemer, maar ook voor de werkgever.

Aures inschakelen voor wervingsadvies

Zie jij door het wervingsbos de bomen niet meer? Laat Aures je helpen bij de werving en selectie van je nieuwe werknemers en laat ons een bruikbaar wervingsadvies formuleren. Contacteer ons vandaag nog en zet met Aures de stap naar duurzaam werkgeluk.

wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren
wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren
wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

wervingsadvies assessment selectiebureau Werknemers zoeken rekruteren

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book