Professioneel groeien met Aures
Heb jij liever jonge of oudere mensen in je team?

Het aantal jaren dat je op de teller hebt, zegt tegenwoordig niets meer over wie je bent, hoe je leeft, hoe actief je professioneel bent.

Gelukkig beseffen we steeds meer dat op 'jong van geest' zijn geen leeftijd meer staat.

Neem nu Dirk, een man van 55 die bij ons solliciteerde voor een managementfunctie. We merkten dat Dirk zowel tijdens het gesprek en de testen bij ons als bij onze klant een zeer frisse, energieke indruk maakte. Ook uit zijn cv bleek dat hij voortdurend bijleert, en graag uitgedaagd wordt. 
Dirk denkt nog niet aan 'uitbollen' of 'stoppen', integendeel, hij grijpt met beide handen alle kansen aan en is nieuwsgierig naar wat de toekomst brengt.

Toevallig hadden we in diezelfde periode een gesprek met David van 32. Mooi diploma dat zeer gegeerd is op de arbeidsmarkt, we konden een aantal vakjes afvinken bij hem.
Maar: hij straalde totaal geen drive uit. Het leek alsof hij zich voortsleepte, er zat geen fut in hem en ook de testen toonden aan dat hij te weinig daadkracht had. Bovendien had hij geen interesse om zich bij te scholen en toonde hij zich niet flexibel, hoewel hij geen gezin of andere veeleisende engagementen had.Toch logisch dat we hem niet aan onze klant voorstelden...

Deze voorbeelden tonen dat de definitie van 'jong veulen' en 'oude knol' niet altijd vastligt. Het is maar de vraag wie je liefst in jouw team zou opnemen?

Hoe zorg je ervoor dat je team evenwichtig is samengesteld?
Wij van Aures delen graag onze inzichten.
  • Zorg dat je huidige medewerkers op de juiste stoel zitten. Doen ze waar ze het beste in zijn? Werken ze met plezier? 
  • Daag je teamleden en collega's regelmatig uit. Dat kan met strikt professionele taken maar ook buten het werk, met bijvoorbeeld een toffe teambuilding waar iedereen zich toe aangesproken voelt.
  • Denk niet in hokjes en stimuleer ook je medewerkers om de schotten te verwijderen. Jong en oud, man en vrouw, van in het magazijn tot in de directiezaal: iedereen kan van iedereen leren.
  • Werf nieuwe medewerkers aan die qua persoonlijkheid een echte aanvulling zijn in het huidig team. Niet alleen ontembare brokken dynamiet, maar ook meer rustige denkers. Mensen die willen 'scoren' naast anderen die voor verbinding zorgen.

Wil je het evenwicht in jouw team of organisatie verbeteren?

Wij van Aures hebben de juiste kennis, expertise en een uitbreid netwerk dat je hierbij helpt.

Wij kunnen vacatures professioneel en kwalitatief invullen dankzij onze uitgebreide databank en diverse online tools.

We staan ook klaar voor discrete opdrachten, waarbij zeer voorzichtig naar de invulling van een functie moet toegewerkt worden (we weten dat sommige profielen niet openlijk solliciteren).

We kunnen ook gevalideerde tests en assessments gebruiken waarmee je het aanwezige talent beter in kaart kun brengen.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg!
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book