Professioneel groeien met Aures

Werknemers zoeken was nooit zo makkelijk

Ben je op zoek naar werknemers? Dan ben je bij Aures aan het juiste adres. Opgelet, we zijn geen standaard selectiebureau: werknemers zoeken en vinden is niet ons belangrijkste doel. Wat dan wel? Professioneel geluk creëren, zowel voor werkgevers als voor werknemers. Want alleen zo kan jouw bedrijf groeien.

Werknemers zoeken door te luisteren

Het juiste personeel vinden, is niet eenvoudig. Toch is het erg belangrijk, want een gebrek aan geschikte medewerkers beknot de groei van je bedrijf. Voor Aures begint werknemers zoeken bij luisteren: luisteren naar de echte noden van de werkgever én luisteren naar de sollicitant. We denken mee na over je organisatie en rekruteren de juiste persoon voor de juiste functie.

Werknemers zoeken door te luisteren.

Werknemers zoeken met Aures

Hoe we bij Aures werknemers zoeken? Zodra we samen het profiel van de juiste kandidaat hebben bepaald, gaan we actief op zoek naar personeel in onze eigen en externe databanken. Uiteraard schrijven we ook een vacature voor de in te vullen functie. Deze wervende tekst (en dat mag je gerust letterlijk nemen) promoten we volledig gratis via verschillende kanalen. Na een eerste kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest worden gepaste sollicitanten voorgesteld. Jij beslist met wie je in zee wilt, wij begeleiden je tot de handtekening.

Werknemers zoeken is één ding, maar ze vinden én behouden, is iets anders.

Werknemers zoeken, vinden en behouden

Werknemers zoeken is één ding, maar ze vinden én behouden, is iets anders. We hebben oog voor de ontwikkeling van je organisatie, maar ook voor jouw werkgeluk en dat van je werknemers. Alleen zo behoud je je werknemers en garandeer je dus een duurzaam personeelsbestand. Werknemers zoeken betekent voor Aures de functie én het bedrijf matchen met de juiste kandidaat, en dat met respect voor jou, je bedrijf en de sollicitant. Want dat is Aures: Authentiek en Respectvol.

Werknemers zoeken met Aures

Je ziet het: Aures doet als selectiebureau meer dan alleen werknemers zoeken en rekruteren. We helpen je bedrijf groeien en zorgen door een juiste match tussen kandidaat, functie en bedrijf voor meer werkgeluk. Wil jij werknemers zoeken én behouden? Neem contact met ons op en start je zoektocht vandaag nog!

Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden
Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden
Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book