Professioneel groeien met Aures

Werknemers zoeken was nooit zo makkelijk

Ben je op zoek naar werknemers? Dan ben je bij Aures aan het juiste adres. Opgelet, we zijn geen standaard selectiebureau: werknemers zoeken en vinden is niet ons belangrijkste doel. Wat dan wel? Professioneel geluk creëren, zowel voor werkgevers als voor werknemers. Want alleen zo kan jouw bedrijf groeien.

Werknemers zoeken door te luisteren

Het juiste personeel vinden, is niet eenvoudig. Toch is het erg belangrijk, want een gebrek aan geschikte medewerkers beknot de groei van je bedrijf. Voor Aures begint werknemers zoeken bij luisteren: luisteren naar de echte noden van de werkgever én luisteren naar de sollicitant. We denken mee na over je organisatie en rekruteren de juiste persoon voor de juiste functie.

Werknemers zoeken door te luisteren.

Werknemers zoeken met Aures

Hoe we bij Aures werknemers zoeken? Zodra we samen het profiel van de juiste kandidaat hebben bepaald, gaan we actief op zoek naar personeel in onze eigen en externe databanken. Uiteraard schrijven we ook een vacature voor de in te vullen functie. Deze wervende tekst (en dat mag je gerust letterlijk nemen) promoten we volledig gratis via verschillende kanalen. Na een eerste kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest worden gepaste sollicitanten voorgesteld. Jij beslist met wie je in zee wilt, wij begeleiden je tot de handtekening.

Werknemers zoeken is één ding, maar ze vinden én behouden, is iets anders.

Werknemers zoeken, vinden en behouden

Werknemers zoeken is één ding, maar ze vinden én behouden, is iets anders. We hebben oog voor de ontwikkeling van je organisatie, maar ook voor jouw werkgeluk en dat van je werknemers. Alleen zo behoud je je werknemers en garandeer je dus een duurzaam personeelsbestand. Werknemers zoeken betekent voor Aures de functie én het bedrijf matchen met de juiste kandidaat, en dat met respect voor jou, je bedrijf en de sollicitant. Want dat is Aures: Authentiek en Respectvol.

Werknemers zoeken met Aures

Je ziet het: Aures doet als selectiebureau meer dan alleen werknemers zoeken en rekruteren. We helpen je bedrijf groeien en zorgen door een juiste match tussen kandidaat, functie en bedrijf voor meer werkgeluk. Wil jij werknemers zoeken én behouden? Neem contact met ons op en start je zoektocht vandaag nog!

Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden
Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden
Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

Werknemers zoeken op zoek naar werknemers selectiebureau rekruteren personeel vinden

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book