Professioneel groeien met Aures
Welke groei hebt jij gehad sinds je jouw diploma haalde?

Als je jong bent, groei je in de lengte: je armen en benen worden langer, er worden verbindingen in de hersenen gelegd die er eerst nog niet waren, bepaalde interesses worden groter en andere nemen af... 

Na de groei in de lengte, begint de groei in de breedte.
Voor sommigen zeer letterlijk als door 'het goede leven' de kilo's stijgen met het klimmen van de jaren.

Maar groeien in de breedte betekent ook: je op méér vlakken ontwikkelen, jezelf als mens breder ontplooien.

Hoewel deze persoonlijke ontwikkeling vaak niet direct economisch voordeel heeft voor  jouw job, de werking van je team of collega's, is er zeker een indirect positief effect.

Je weet dan immers steeds beter waar jouw unieke talenten liggen en hoe jij het best bijdraagt aan jouw organisatie. Je kunt makkelijker omgaan met de verschillende persoonlijkheden binnen jouw afdeling, je pakt conflicten beter aan en kent je eigen grenzen.

Dit zijn belangrijke inzichten om professioneel beter te presteren en gelukkiger te worden.
Het beste geven van jezelf in je job betekent immers niet je te pletter werken maar wel de juiste dingen op de juiste manier op het juiste moment doen.

Je kunt op verschillende manieren je persoonlijkheid 'in de breedte laten groeien'.

Eén daarvan is cursussen persoonlijke ontwikkeling volgen.
Dat is door tijdsgebrek niet altijd mogelijk.

Daarom geven wij van Aures geven je graag onze tips voor persoonlijke groei:
  • Praat met je omgeving, met mensen die dicht bij je staan over emoties, over je verleden, over wat je meemaakt, ... Durf raad vragen als je die nodig hebt.
  • Maak tijd om een inspirerend boek te lezen: de bibliotheek of de boekenwinkel zijn een schatkamer voor persoonlijke ontwikkeling!
  • Probeer de oefening van dankbaarheid: schrijf elke avond 3 dingen op waarvoor je dankbaar bent. Dat geeft een fijner gevoel dan spijt over wat is geweest.
  • Blijf je emoties, bepaalde situaties worstelen? Zoek dan tijdig professionele begeleiding: bijvoorbeeld loopbaancoaching of, bij ernstige problemen die verder gaan dan je job, een coach of therapeut.

 

Wil je jouw organisatie of team laten groeien?

Wij van Aures hebben de juiste kennis, expertise en een uitbreid netwerk dat je hierbij helpt.

Wij kunnen vacatures professioneel en kwalitatief invullen dankzij onze uitgebreide databank en diverse online tools.
Een recruteringsopdracht wordt bij ons vakkundig ingevuld op basis van onze jarenlange ervaring.

Gaat het om een discrete opdracht, waarbij zeer voorzichtig naar de invulling van een functie moet toegewerkt worden? Wij weten de profielen te vinden die niet openlijk solliciteren.

We kunnen ook gevalideerde tests en assessments gebruiken waarmee je het aanwezige talent beter in kaart kun brengen en zo mensen in hun functie kunt laten groeien.

Jouw organisatie laten groeien is onze doelstelling!

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book