Professioneel groeien met Aures

Aures geeft je loopbaanadvies op maat

‘Ik wil een burn-out voorkomen en mijn loopbaan een nieuwe wending geven.’ Herken je jezelf in deze uitspraak? Dan is loopbaanbegeleiding voor jou een goede oplossing. Maar hoe weet een loopbaancoach nu welke baan dan wel bij je past? Simpel: bij Aures geven we je loopbaanadvies op maat.

Loopbaanadvies van Aures is maatwerk

Iedereen heeft andere competenties, ander werk, een andere carrière. Wie kiest voor loopbaanbegeleiding heeft dus steeds een andere achtergrond. Daarom is loopbaanadvies bij Aures altijd maatwerk. Alleen zo kunnen we jouw talenten ontdekken en kunnen we garanderen dat je ook echt geholpen bent met ons loopbaanadvies. Het stelt je immers in staat om na te denken over je loopbaan, knopen door te hakken en die carrièreswitch te maken waar je al zo lang van droomt.

Loopbaanadvies van Aures is maatwerk.

Loopbaanadvies: onze werkwijze

Om gepast loopbaanadvies te formuleren, ga je samen met je jobcoach of loopbaancoach op zoek naar jouw talenten. We kijken naar je huidige carrière en je energieniveau en proberen aan de hand van diverse psychologische testen, zoals een beroepskeuzetest, een talententest en een interessetest, een antwoord te vinden op de vraag: ‘welk beroep past bij mij?’. Zodra we de rode draad door jouw professioneel verhaal bepaald hebben, formuleren wij ons loopbaanadvies.

Bij Aures krijg je niet zomaar loopbaanadvies.

Het loopbaanadvies van Aures

Bij Aures krijg je niet zomaar loopbaanadvies. Wanneer alle testen en gesprekken achter de rug zijn en we jouw competenties in kaart gebracht hebben, schrijven we samen een uniek, realistisch en haalbaar persoonlijk ontwikkelingsplan. We bieden je dus niet één oplossing of één job, maar we geven je wel de motivatie en de tools om jouw ideale job te vinden en te behouden. Alleen zo staat ons loopbaanadvies garant voor jouw duurzaam werkgeluk.

Aures geeft jou loopbaanadvies

Je ziet het: dankzij het loopbaanadvies van Aures heb jij in geen tijd een concreet en persoonlijk actieplan in handen. Wil jij ook loopbaanadvies om jouw carrière een boost te geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Zo ga jij binnenkort weer fluitend naar je werk!

loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch
loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch
loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

loopbaanadvies loopbaanbegeleiding loopbaancoach burn-out voorkomen carrièreswitch

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book